Politica 1 Iulie 2017 00:15
Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a transmis o scrisoare de felicitare lui Mihai Tudose pentru numirea in fruntea Guvernului.
"Ca tara membra a Uniunii Europene si viitoare detinatoare a Consiliului Uniunii Europene, Romania joaca un rol activ in sprijinirea unei Uniuni mai puternice si unite ca si pentru o vecinatate UE mai stabila si democratica.

Sunt increzator ca guvernul dumneavoastra va furniza Romaniei stabilitatea care sa conduca la o dezvoltare continua a tarii dumneavoastra ca si a Uniunii Europene si ca va continua sa contribuie in mod constructiv la rezolvarea provocarilor comune. Domnia legii si progresul in lupta impotriva coruptiei, in linie cu asteptarile mari ale societatii romanesti si cu valorile UE, sunt cruciale pentru a asigura ca toti cetatenii Romaniei sa beneficieze pe deplin de toate oportunitatile oferite de calitatea de membru al Uniunii", se arata in scrisoarea trimisa de Tusk, potrivit digi24.ro, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.