Social 30 Iunie 2017 11:40
Fostul premier Victor Ponta a criticat in teremni duri programul depus de guvernul Tudose in Parlament, fiind de parare ca acesta "ii va da lovitura de gratie si va duce la prabusirea politica a lui Liviu Dragnea".

"Programul de guvernare al Guvernului "Dragnea 2" ( avandu-l ca Premier pe Mihai Tudose) modifica substantial si grav in zona economica si fiscala Programul de Guvernare asumat in ianuarie anul acesta de Guvernul "Dragnea 1" (avandu-l ca Premier pe Sorin Grindeanu) / si contrazice fundamental Programul de Guvernare al PSD "Dragnea - Valcov" din Campania Electorala din 2016!!!

Eu cred ca acest Program ii va da lovitura de gratie si va duce la prabusirea politica a lui Liviu Dragnea - intrebarea este daca PSD reuseste sa se salveze sau se va prabusi impreuna cu "Seful"! Si mai ales intrebarea importanta este daca nu se va da o lovitura Romaniei similara cu cea primita in 2009-2010!!!

Sa va explic la ce ma refer in mod concret :

1. In Campanie Dl Dragnea a repetat obsesiv faptul ca cere votul oamenilor pentru a aplica Programul de Guvernare "la virgula" si "exact la datele anuntate"!! Au fost prezentate in emisiuni tv tabele cu termene fixe si masuri individualizate.
Dupa 6 luni Raportul facut chiar de catre domnii Dragnea si Valcov spune ca acesta a fost realizat in proportie de sub 15%!

2. Pretextul executiei politice a Guvernului " Grindeanu" l-a reprezentat nerealizarea Programului de Guvernare/ dupa ce a fost daramat noul Guvern "Dragnea 2 - Tudose" il modifica fundamental din prima zi", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste celelelalte opt argumente in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.