Serviciul Roman de Informatii a precizat, luni seara, intr-un comunicat, ca nu are nicio legatura cu desemnarea premierului Romaniei si ca se anunta "echidistant, neimplicat politic si concentrat la indeplinirea misiunilor". 
„In legatura cu speculatiile aparute in spatiul public referitoare la o presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in desemnarea premierului Romaniei, SRI face urmatoarele precizari:

«Respingem categoric orice incercare de a implica SRI in dispute politice, in numirea premierului Romaniei sau alte actiuni care nu tin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Consideram aceste afirmatii din spatiul public denigratoare si menite sa afecteze imaginea institutiilor fundamentale dintr-un regim democratic.
SRI isi reafirma determinarea de a ramane echidistant, neimplicat politic si concentrat pe indeplinirea misiunilor sale cu respectarea stricta a legii»“, se arata in comunicatul SRI, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.