Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede ca presedintele Klaus Iohannis a luat o decizie corecta desemnandu-l premier pe Mihai Tudose, dar nu exclude posibilitatea ca acesta din urma sa fie "servil" fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea.
„E o hotarare chibzuita, previzibila. (...) Nu avea niciun rost sa-l respinga pe Tudose, indiferent cat de minunat e Tudose, pentru ca asta insemna doar o prelungire a situatiei de incertitudine, a crizei, a consecintelor economice, fara a exista o alta perspectiva, pentru ca, asa cum a spus si presedintele, Opozitia nu are nicio formula de premier, iar ca sa propuna tehnocrat nu avea niciun sens.

E o hotarare corecta a lui Iohannis. Urmeaza sa vedem cum va guverna PSD cu Tudose. Despre Tudose nu stiu mare lucru, dar cred ca a fost ales pe baza faptului ca a avut taria, a fost un barbat adevarat, stiti ca e un proverb romanesc "am ambitie de barbat ca sa nu ies de sub pat". Acest om a avut ambitia sa-si retraga demisia dupa ce si-a depus-o si de aceea il cred capabil de multe lucruri abile, febrile, mobile, subtile, docile si servile fata de Dragnea. La urma urmei, sa lasam PSD sa guverneze. Poate va face ceva mai mult decat a facut pana acum",
a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.