Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, sustine ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier de catre Klaus Iohannis arata ca presedintele este un politician slab in urma caruia nu vor ramane decat ani irositi de catre Romania.

Dupa de presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, Eugen Tomac, presedinte executiv al PMP, a scris pe Facebook ca, din cauza acestei alegeri, "Romania va fi trimisa la periferia Europei".

"Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

A-l numi pe Tudose premier este totuna cu a-ti decide iesirea din scena intr-un mod jalnic. Putea refuza sa numeasca o asemenea mediocritate. Avea aceasta sansa! Dupa Iohannis nu va ramane nimic mai mult decat niste ani irositi si o tara marginalizata, trimisa pe nedrept la periferia Europei", a scris Tomac, pe pagina sa de Facebook.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.