Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca, din informatiile pe care le detine in acest moment, PSD are pe masa patru-cinci propuneri pentru functia de premier. Intre acestea, se numara atat domni, cat si doamne. 

"Din cate stiu eu, pana la aceasta ora, sunt circa patru-cinci propuneri de candidati, si colegi din partid, si oameni de stanga, chiar daca nu au carnet de partid, care au colaborat cu noi. Sunt si doamne", a declarat Gabriela Firea, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

Aceasta a adaugat ca noul lider de la Palatul Victoria trebuie sa stie sa-si alcatuiasca echipa.

"Un om care sa aiba o reputatie de netagaduit, sa fie un om onest, un profesionist, un om care, as adauga eu, sa stie sa coordoneze echipe, sa stie sa isi impuna respectul pentru ca, daca este ceva de reprosat fostului manager al a Guvernului este aceasta lipsa a calitatii de a crea echipe integrale", a mai spus Firea.

Potrivit mediafax.ro, surse din PSD au declarat ca prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, si liderul grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, se numara printre variantele social - democratilor pentru functia de premier, varianta finala urmand sa fie luata luni, prin vot, in CExN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.