Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, ca si-ar dori ca in viitorul Guvern sa ramana ministri precum Sevil Shhaideh, Carmen Dan, Florian Bodog si Petre Daea.

Intrebata daca si-ar dori ca Florian Bodog sa ramana in viitorul Guvern, Gabriela Firea a declarat: ”Din punctul meu de vedere, eu mi-as dori sa ramana, nu stiu exact care va fi decizia din Comitetul Executiv de luni, de la 10.30. Este un ministru cu care am colaborat bine in aceasta perioada, la fel cu doamna Sevil Shhaideh, doamna ministru de interne, Carmen Dan, cu domnul ministru al Agriculturii pentru proiectul pe care il pregatim, de amenajare a unor gradini de zarzavaturi si legume pe langa curtile scolilor, astfel incat copiii nostri sa manance sanatos. Mi-as dori sa ramana in continuare in Cabinet, dar nu stiu care este lista viitorului Cabinet”.

Primarul Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat, vineri, bilantul, la un an de mandat la Primarie, multumind "putinilor ministri din fostul Guvern” care au sustinut activitatea municipalitatii.

Firea ea le-a multumit ministrilor Carmen Dan, Alexandru Petrescu, Gabriel Petrea, Andreea Pastarnac, Petre Daea, Pavel Nastase si Florian Bodog, care au si fost prezenti la evenimentul organizat de Primarie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.