Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca mai multi parlamentari ai partidului au fost amenintati cu dosare, de catre alti social-democrati, daca vor vota motiunea de cenzura. Dragnea a mentionat si ca un om de afaceri, Costi Iacob, alaturi de ”noul lider politic” Augustin Jianu, facea presiuni asupra secretarului General al Guvernului si asupra partidului.

Unii dintre colegi au fost amenintati cu dosare. Eu am si cateva SMS-uri trimise, nu le arat deocamdata, o sa-i intreb, s-ar putea sa le aiba si altii si o sa le arate. Au fost amenintati, din pacate. Au fost amenintati cu dosare, ceea ce este nepermis. Sigur ca in aceste conditii toti membrii de partid, toti parlamentarii nostri au fost oripilati ca colegi de-ai lor ii ameninta cu dosare daca voteaza motiunea de cenzura. Suntem, totusi, in anul 2017. Nici nu stiu daca cei care amenintau se bazau pe ceva. Faptul in sine este foarte grav”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus ca au fost presiuni asupra oamenilor din fostul Guvern si asupra membrilor de partid din partea unor oameni de afaceri.

Si eu si colegii mei stim din primele doua zile oameni din Guvern, fosti oficiali din Guvern care au fost dati afara, spuneau printre altii de un om Costi Iacob, care suna, care mergea peste secretarul general al Guvernului in functie, peste secretarul general adjunct, o doamna care era in spital cu perfuzii, si care suna si in partid. Pe langa noul lider politic, domnul Jianu, care isi suna si fostii profesori sa-i convinga, suna si acest domn prin partid”, a mai spus Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.