Deputatul Victor Ponta a comentat rezultatul motiunii de cenzura spunand ca liderul PSD, Liviu Dragnea are toata puterea si l-a sfatuit sa o foloseasca mai bine decat in ultimele sase luni. 

"Are toata puterea (Liviu Dragnea — n.r.). Sa o foloseasca mai bine decat a folosit-o in ultimele sase luni. (...) In acest moment, domnul Dragnea este PSD", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.

Despre premierul demis, Victor Ponta este de parere ca "are foarte mult potential pentru viitor".

"A incercat sa faca o ruptura care era necesara in PSD, intre trecut si viitor", a adaugat Victor Ponta, potrivit agerpres.ro.

Intrebat ce parere are despre votul de astazi, Victor Ponta a declarat ca, in opinia sa, votul ar fi trebuit sa fie secret, caz in care rezultatele ar fi fost altele: „N-am mai văzut așa control și spaimă la oameni. Ați văzut, cum îndrăznea vreunul să nu arate bilele îl luau înapoi. Treceau prin doua-trei filtre pana la urne”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă mai are speranțe că Liviu Dragnea „va pica”, Ponta a răspuns: „Eu am speranțe că s-au despărțit apele între cele bune și cele rele”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.