Ministrul demis al Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri, la Parlament, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu din care a facut parte reprezinta o bila neagra in mandatul sau, dar nu si in cariera sa, deoarece nu are nimic sa-si reproseze.

Intrebat daca motiunea de cenzura este o bila neagra in mandatul sau, Teodor Melescanu a raspuns afirmativ.

Evident ca e o bila neagra. In cariera, nu, ca nu am ce sa imi reprosez. Dimpotriva, cred ca lucrurile au mers foarte bine in materie de relatii externe”, a raspuns ministrul demis.

De asemenea, chestionat daca va mai face parte si din viitorul Cabinet, el a precizat: „A fost o declaratie a presedintelui Calin Popescu Tariceanu ca, in urma evaluarii activitatii ministrilor, cei de la ALDE nu au fost considerati ca ministri care nu si-au indeplinit in mod exemplar activitatile. Dansul a spus ca, dupa parerea lui, trebuie sa ramanem aceiasi”.

In ceea ce priveste viitorul premier, Teodor Melescanu a spus ca acesta trebuie „sa fie un om competent si care sa se bucure de sprijinul coalitiei majoritare din Parlament”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.