Premierul Sorin Grindeanu a raspuns, miercuri, in plen, acuzatiilor lui Liviu Dragnea, sustinand ca nu a negociat nimic cu absolut nimeni, ca promisiuni au fost facute de catre liderul PSD lui si lui Victor Ponta si ca in sala sunt vreo 5 premieri si 50 de ministri.

Prin acest discurs mi-am dat seama ca oricine ar fi fost sau ar putea sa devina premier nu are nicio sansa sa-si exercite functia”, a spus Grindeanu despre discursul lui Dragnea.

Premierul a spus ca a auzit de la liderul PSD ”acuze nefondate, aluzii si insinuari”.

Am auzit aluzii, acuze nefondate si insinuari. Domnul Simon are o gura foarte mare pentru ca i s-a promis post de ministru. Am auzit tot felul de aluzii, de acuze nefondate si insinuari”, a aratat seful Executivului.

Grindeanu a spus ca promisiuni le-a facut Dragnea lui si lui Ponta.

Nu am negociat cu absolut nimeni, cu absolut nimeni si mai ales nu am intrat in negocieri care erau impotriva interesului national al Romaniei si asta nu are legatura cu PSD, ALDE sau altceva, este vorba de interesul Romaniei dincolo de un guvern sau altul”, a sustinut Grindeanu.

Al doilea lucru, cel legat de sistem, ce lupta a avut domnul Liviu Dragnea cu sistemul in aceste luni in afara de celebra ordonanta 13? A jucat cineva de aici tenis cu ei? A mangaiat cineva gipsul sistemului ca sa-l scape de dosare? Va rog sa va raspundeti fiecare dintre dumneavoastra la aceste intrebari”, a mai punctat premierul.

El le-a spus parlamentarilor coalitiei ca in sala sunt ”vreo 5 premieri si vreo 50 de ministri”.

Sa stiti ca in sala, aici, sunteti vreo cinci prim-ministri, vreo 50 de ministri. Asta s-a discutat in ultimele zile”, a afirmat prim-ministrul.

Daca exista asa mare incredere, de ce nu faceti vot secret? Sa faceti vot secret daca exista o asa mare incredere”, le-a mai spus Grindeanu social-democratilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.