Liviu Dragnea a declarat miercuri, la dezbatarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, ca premierul a avut intalniri nocturne pe la Vila Lac 1 cu social-democrati, in care s-a discutat despre „functii, dregatorii, ministere si afaceri” si s-au promis lucruri irealizabile.

Am crezut mult in Sorin Grindeanu. Nu am facut-o in gluma, in mod neserios, am crezut ca e cea mai buna solutie din acel moment pentru noi. Din pacate, acum, se agata de scaun in cel mai nelegitim mod. Nu a ajuns premier datorita celor baricadati in Palatul Victoria, nici celor cu care s-a mai intalnit in noptile astea pe la Vila Lac 1. A ajuns acolo pentru ca cele doua partide au decis sa ii acorde un vot de incredere, aceleasi structuri statutare care i-au retras sprijinul politic. Va fi acuzat probabil mai tarziu de o atitudine lipsita de onoare, responsabilitate fata de noi si fata de romani”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a sustinut ca la aceste intalniri nocturne s-a discutat despre functii, afaceri, dregatorii si ministere.

La toate intalnirile nocturne la care ati fost cei cativa colegi despre ce s-a discutat? Despre functii, despre dregatorii, despre ministere si despre cateva afaceri, poate. S-a discutat cumva acolo despre Romania, despre romani, despre sanatate, educatie, pensii, salarii? Categoric nu. La toate intalnirile nocturne respective s-au promis lucruri irealizabile. Am vorbit cu un coleg azi noapte, tarziu si l-am intrebat tu ce spui joi acasa? Ca ai votat impotriva Romaniei sau impotriva propriului partid pentru o functie sau pentru o afacere?”, a conchis Liviu Dragnea.

In timp ce Dragnea facea aceste declaratii, premierul Sorin Grindeanu radea si dadea din cap dezaprobator.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.