UDMR a decis sa nu participe la plenul reunit in care va fi votata motiunea de cenzura, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, dupa o sedinta a partidului.

Kelemen Hunor a precizat ca decizia ca parlamentarii Uniunii sa nu fie prezenti in sala la motiune a fost luata in unanimitate in sedinta grupurilor reunite ale UDMR.

In privinta negocierilor cu PSD, liderul UDMR a spus: ”Nimeni nu a facut un pas inapoi, au fost discutii extrem de sincere, de corecte, de ambele parti, nimeni nu s-a certat cu nimeni”.

Kelemen a spus ca UDMR nu a avut ”negocieri” cu nimeni, ci ”discutii” si ca Uniunea nu se pozitioneaza de nici o parte.

Liderul UDMR a precizat ca protocolul de colaborare cu PSD-ALDE este in vigoare, iar Uniunea va face o analiza dupa 30 iunie. ”Nu rupem hainele de pe noi azi, pentru ca nu e cazul”, a completat Kelemen.

In privinta proiectelor UDMR, Kelemen Hunor a declarat: ”Nu am cerut ce nu are corespondenta in UE, am cerut lucruri de bun simt”.

Nu se pune problema daca am ajuns sau nu la o intelegere, nu ne-am certat, nu ne certam cu nimeni, nici macar cu domnul Basescu (...) si vom continua, nu renuntam la niciun proiect”, a mai declarat liderul UDMR.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.