PNL s-a reunit luni, la Parlament, pentru prima sedinta a Biroului Executiv (BEx), de dupa congresul din weekend. Liberalii vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota. 

Anuntul a fost facut de presedintele nou ales al partidului, Ludovic Orban. Acesta a precizat ca reprezentantii PNL vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota.

”Astazi (luni - n. red.) trebuie sa decidem pozitia PNL fata criza politica creata de C.A.P.-ul vechililor rosii”, le-a spus Ludovic Orban liderilor PNL reuniti in sedinta BEx, potrivit digi24.ro.

"Incepem astazi mandatul Biroul Politic Executiv ales la Congres. Ne incepem activitatea in plina criza politica, o criza politica iscata din senin, provocata de partidul de guvernamant si majoritatea parlamentara printr-o iresponsabilitate crasa fata de interesul public. Reglarile de conturi din interior, bataliile interne si dorinta de dominatie din PSD au creat o criza politica in Romania cu consecinte extrem de grave asupra imaginii Romaniei in lume, economiei si asupra societatii in ansamblu.

Avem azi un partid de guvernamant care a castigat alegerile mintind oamenii si promitand lucruri total nerealizabile, care dupa sase luni recunoaste ca a avut cel mai prost guvern din istoria postdecembrista si, pe de alta parte, avem un cuplu, probabil nu traditional, care a ocupat Palatul Victoria fara legitimitate", a mai spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.