Premierul Sorin Grindeanu se va afla, sambata, la Timisoara, unde va avea o sedinta cu social - democratii din judet, carora le va solicita sprijinul in demersul sau de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat si ei sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

Sedinta social- democratilor, la care va participa premierul Sorin Grindeanu, este programata la ora 13.00, la sediul PSD Timis, iar la aceasta vor participa parlamentari, consilieri locali si judeteni, primari si membri din conducerea judeteana a partidului.

Filiala Timis a PSD a semnat, in 12 iunie, la initiativa celor aproximativ 50 de primari pe care ii detine partidul in judet, o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu. Acest document a fost transmis conducerii centrale a partidului.

In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat si ei sustinerea pentru premierul Sorin Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

”Am mai declarat de cate ori am fost intrebat si declar si acum ca nu voi vota motiunea impotriva Guvernului Sorin Grindeanu. Nici nu voi semna aceasta motiune”, a declarat, pentru News.ro, deputatul Alfred Simonis.

Un alt deputat, Adrian Pau, a postat pe Facebook, o poezie dedicata lui Sorin Grindeanu, in care foloseste cel de-al doilea prenume al premierului, Mihai. Adrian Pau a mai scris ca il sustine ”fara menajamente” pe Grindeanu.

Sambata seara, Sorin Grindeanu va participa, la Timisoara, la nunta fiului consilierului sau personal, Alexandru Chirila. Chirila a fost subprefect de Timis, consilier al primarului municipiului Timisoara, Nicolae Robu, dar si consilier al lui Sorin Grindeanu cand acesta ocupa functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.