Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca „adevaratul Sorin Grindeanu” este cel de ieri si de astazi, in contextul in care liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat ca nu il mai recunoastea, deoarece de la o vreme s-a schimbat foarte mult.

„Sa sititi ceva, cel de ieri si de astazi, asta este adevaratul Sorin Grindeanu”, a marturisit prim-ministrul, la remarca presei care i-a spus ca Liviu Dragnea a afirmat ca de la o vreme s-a schimbat si nu il mai recunoaste.

Intrebat in continuare de cand s-a rupt comunicarea dintre el si presedintele PSD, Sorin Grindeanu a precizat ca „lucrurile au venit invers, dinspre Liviu Dragnea”.

„Sigur ca il respect ca presedinte inca al PSD datorita functiei pe care o ocupa si ceea ce a decurs din aceasta functie in relationarea dintre mine si domnul Liviu Dragnea in aceasta perioada datorita functiei. Nu as vrea sa intru in detalii, sunt lucruri care tin de un comportament care nu are legatura cu actul de guvernare sau nici macar cu viata interna din PSD”, a completat premierul, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.