Premierul Sorin Grindeanu a reamintit, pe pagina sa de Facebook, ca nu isi va da demisia decat daca presedintele Klaus Iohannis va propune un prim-ministru tot din PSD.

"De peste 20 de ani sunt in PSD. Si va asigur de respectul meu pentru tot ce ati facut in acest partid. Va garantez ca nu ma agat in niciun fel de functia de Prim-ministru, pe care o ocup si datorita sustinerii pe care mi-ati acordat-o. Vreau sa ma asigur ca presedintele Romaniei va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata sa imi prezint demisia.

Exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea, iar in acest moment ii transferam practic presedintelui Iohannis toata puterea in Romania. Nu putem accepta aceasta situatie! Va propun o larga consultare in partid, cu toti cei care muncesc si cred in mod real in PSD!

Vreau sa cantariti bine ce decideti astazi. Avem o datorie fata de Romania. Partidul nostru a fost mereu un reper de stabilitate, pe noi nu ne definesc crizele interne. PSD trebuie sa ramana un pilon de competenta si responsabilitate.

Va multumesc!", a scris premierul Sorin Grindeanu pe Facebook, in urma cu cateva minute.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.