Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, atunci cand a fost intrebat daca ar mai accepta adoptarea OUG 13 privind modificarea legislatiei penale, ca sigur ar accepta OUG 14, actul normativ prin care a fost abrogata OUG 13.
In cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Victoria, Sorin Grindeanu a fost intrebat daca ar mai accepta acum ca OUG 13 sa fie adoptata de guvernul sau. ”OUG 14, sigur!, a raspuns premierul referindu-se la ordonanta care a abrogat OUG 13, potrivit News.ro.

Intrebat daca sunt momente din activitatea de premier pe care le regreta, precum episodul mersului la pescuit cu Liviu Dragnea sau cand a fost condus de catre presedintii PSD si ALDE pana la usa salii in care a avut loc prima sedinta a cabinetului sau, Grindeanu a zambit si apoi a spus: ”Sunt momente in aceste cinci luni pe care probabil nu le-as mai face”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.