Toti ministrii PSD din guvernul Grindeanu au demisionat astazi, la cererea conducerii partidului, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid. Demisiile vor fi activate doar dupa votul liderilor PSD din Comitetul Executiv al partidului, care are loc la acest moment, potrivit HOTNEWS.RO.

UPDATE 17:00 Si ALDE isi evalueaza ministrii. La aceasta ora, are loc o sedinta a partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.

Premierul Sorin Grindeanu nu a demisionat.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput miercuri, la ora transmiterii acestei stiri, liderii social-democrati urmand sa stabileasca ce decizie vor lua cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, in conditiile in care presedintele partidului, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului sa demisioneze, acesta refuzand sa faca un asemenea gest.

Liviu Dragnea a spus, inaintea CEx, ca el nu a cerut si nu cere demisiile nimanui, ca nu este certat cu premierul Sorin Grindeanu si ca nu este vorba despre ”probleme personale”, intre ei fiind ”tara”.

Citeste si: Premierul Sorin Grindeanu spune ca nu va demisiona si se asteapta la ”o executie publica”


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.