Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, ironizeaza tensiunile aparute in PSD in urma disputelor dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, spunand ca intentia liderului social-democrat de a-si demite propriul Guvern este una ridicola si fara precedent pe scena politica romaneasca.

”Refuzul premierului Grindeanu de a demisiona la ordinul lui Dragnea, deocamdata neoficial, nu face decat sa puna in evidenta ridicolul in care a ajuns PSD. Dupa o jumatate de an in care reprezentantii PSD au intoxicat opinia publica cu ideea ca actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiintalnit, astazi, PSD nu reuseste sa produca un argument rational si coerent pentru care doreste demisia Guvernului. Practic, Grindeanu reuseste sa aduca PSD intr-un moment istoric, unic pentru ridicol in intreaga perioada post-decembrista, adica acela de a initia o motiune de cenzura pentru demiterea propriului guvern”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ea spune ca Guvernul Grindeanu trebuia sa-si depuna mandatul inca de la momentul OUG 13, in luna februarie, iar conflictul curent este rezultatul ambitiilor lui Liviu Dragnea.

”In prezent, insa, nu este vorba despre altceva decat de iresponsabilitatea unui razboi fratricid in interiorul PSD alimentat de ambitiile lui Dragnea, care arata de fapt dezinteresul pentru actul de guvernare si preocuparea obsesiva de a folosi puterea in interes personal si de grup. Dar, presupunand ca premierul Grindeanu ar fi schimbat de PSD, si va reusi sa propuna pe altcineva in loc: care e garantia ca nu vor ajunge in acelasi punct, dupa inca 6 luni de zile, si ca oamenii acestia se vor preocupa de ceea ce trebuie in virtutea votului primit?”, a conchis Turcan.

Liderii PSD se reunesc miercuri, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului sa demisioneze, acesta refuzand in doua randuri sa faca un asemenea gest, dupa cum au precizat surse politice, pentru News.ro.

Citeste si:
Cîțu: „Raluca Turcan să-și asume dacă nu mai sunt fonduri pentru...
Cîțu, răspuns la acuzațiile...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.