Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara la Romania TV, ca premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie sa fie o persoana ”nebuna de harnica, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene”, precizand ca nu are importanta daca este femeie sau barbat.

Premierul pentru acest program de guvernare ar trebui sa fie un om foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de munca foarte mare, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene (...) adica fara liniste. Nu ai voie in niciun minut sa lasi ceva pe tanjeala pentru ca daca ai lasat un minut pe tanjeala, o lasa si ministrul cinci minute, o lasa secretarul de stat un sfert de ora si pana la functionarii care trebuie sa implementeze tot se ajunge la o ora, doua. Dupa aia se ajunge la zile si saptamani”, a declarat liderul PSD.

Intrebat daca in administratie, femeile sunt mai harnice decat barbatii, Dragnea a spus ca nu acest aspect conteaza, ci ”educatia muncii”.

Eu sustin si am sustinut - nu asa pe vorbe - femeile in politica si nu numai, ci si in administratie, dar nu cred ca conteaza daca esti barabat sau femeie. E vorba de educatia muncii, e vorba de modul cum ai crescut, daca ai fost invatat sa muncesti, daca ai fost invatat sa-ti asumi raspunderi si cu riscuri. Nu poti sa-ti doresti sa iei numai prajitura la finalul mesei. Trebuie sa participi atunci cand se construieste”, a spus seful PSD.

Sursa: News.ro


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.