El aminteste ca votul din decembrie 2016 a aratat ca si romanii vor acelasi lucru "un guvern cu larga sustinere parlamentara si stabil", iar increderea acordata de romani "nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri - intr-un cuvant instabilitate".

Postarea premierului este facuta in contextul informatiilor privind inlocuirea sa si in conditiile in care duminica seara este asteptata evaluarea ministrilor, in ceea ce priveste indeplinirea programului de guvernare. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca este greu sa-i spuna cineva ca nu tine la stabilitatea tarii, ca stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana si ca ”ar trebui sa fim mai atenti cu ce se intampla la programul de guvernare”.

Romania are astazi in fata mai multe oportunitati, care ne pot indrepta decisiv pe drumul progresului si prosperitatii. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate si predictibilitate”, a scris premierul.

Grindeanu a subliniat ca votul din decembrie 2016 a aratat ca si romanii vor acelasi lucru, respectiv un guvern cu larga sustinere parlamentara si stabil.

Aceasta incredere pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri - intr-un cuvant INSTABILITATE”, a subliniat seful Executivului.

Sursa: News.ro