Premierul Sorin Grindeanu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca Romania are astazi in fata mai multe oportunitati, care o pot indrepta decisiv pe drumul progresului si prosperitatii, dar ca pentru asta este nevoie de stabilitate si predictibilitate.

El aminteste ca votul din decembrie 2016 a aratat ca si romanii vor acelasi lucru "un guvern cu larga sustinere parlamentara si stabil", iar increderea acordata de romani "nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri - intr-un cuvant instabilitate".

Postarea premierului este facuta in contextul informatiilor privind inlocuirea sa si in conditiile in care duminica seara este asteptata evaluarea ministrilor, in ceea ce priveste indeplinirea programului de guvernare. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca este greu sa-i spuna cineva ca nu tine la stabilitatea tarii, ca stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana si ca ”ar trebui sa fim mai atenti cu ce se intampla la programul de guvernare”.

Romania are astazi in fata mai multe oportunitati, care ne pot indrepta decisiv pe drumul progresului si prosperitatii. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate si predictibilitate”, a scris premierul.

Grindeanu a subliniat ca votul din decembrie 2016 a aratat ca si romanii vor acelasi lucru, respectiv un guvern cu larga sustinere parlamentara si stabil.

Aceasta incredere pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri - intr-un cuvant INSTABILITATE”, a subliniat seful Executivului.

Sursa: News.ro


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.