Politica 8 Iunie 2017 16:32
Presedintele interimar al PNL este de parere ca lupta interna din PSD forteaza liderii formatiunii sa isi dea arama pe fata, noteaza psnews.ro.

"Vedem la PSD o intrecere in a gasi tapi ispasitori. Au si de ce. Balonul cu minciuni s-a spart. Contraperformantele guvernarii s-au tinut lant.

Masurile promise sunt incalcate una cate una.

Amanarea maririlor salariale in educatie si sanatate este cea mai recenta dovada.

Premierul comite doar taceri prelungi si grimase ca in comediile bufe cand e intrebat, insistent, daca se mai respecta programul de guvernare.

La randul sau, primarul general al Capitalei, in lipsa unui obiectiv semnificativ indeplinit dupa un an de mandat, da vina pentru o parte a nerealizarilor in directia propriului guvern si a premierului coleg de partid. Care premier, depasit de importanta functiei si naucit de atacurile din propriul partid, declara inocent: ”toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, incep sa nu le mai inteleg”.

Nu ne intereseaza disputele interne din PSD. Demontarea minciunilor si devoalarea incompetentei care greveaza guvernarea tin insa de o minima igiena a spatiului public.

Ii incurajam, de aceea, pe liderii PSD sa continue sa-si puna pe taraba propriile nerealizari si minciuni. Este singurul lucru bun pe care l-au facut de cand au venit la putere", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.