Politica 6 Iunie 2017 16:03
In urma declaratiilor edilului Capitalei potrivit carora ar avea o relatie mai proasta cu Executivul decat pe vremea tehnocratilor, presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a luat apararea Gabrielei Firea, sustinand ca i-a solicitat premierului Sorin Grindeanu sa se abtina de la declaratii politice, scrie romanialibera.ro.

"Oamenii nu sunt roboti. Doamna Firea are tot dreptul sa isi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeste in numele bucurestenilor. L-am rugat pe premier sa se abtina de la declaratii politice, pentru ca e mai important sa se aplece asupra programului de guvernare", a declarat Liviu Dragnea, citat de hotnews.ro.

"Tot ceea ce solicita Primaria Capitalei catre Guvern se loveste ca de un zid. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor", a declarat anterior Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a acuzat ca Executivul refuza sa sprijine administratia in domenii precum Centura Bucurestiului si administrarea metroului.

Citeste si: Grindeanu raspunde criticilor aduse de Gabriela Firea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.