Social 5 Iunie 2017 00:34
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat ca nu se mai consulta cu premierul Sorin Grindeanu "ca la inceput", dand exemple de proasta colaborare cu Guvernul la nivelul Primariei, unde proiectele "se lovesc de un zid", iar relatia Executivului cu administratia locala este "mai proasta" decat pe vremea Cabinetului Ciolos.

"Privesc si eu cu atentie si putina ingrijorare faptul ca domnul presedinte a explicat ca premierul nu se mai consulta la fel de des cu el ca la inceput, ca nu se mai intalnesc la fel de des ca la inceput. Motivele pentru care sunt in aceasta situatie nu le cunosc, dar ma ingrjioreaza faptul ca premierul nu mai are timp sa se intalneasca cu presedintele partidului", a spus FIrea.

Ea a vorbit si despre relatia Guvernului cu administratia locala, in special cu Primaria Capitalei, unde Executivul nu ar ajuta-o.

"Tot ceea ce solicita Primaria Capitalei catre Guvern se loveste ca de un zid. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor", a spus Firea.

Primarul Capitalei a acuzat ca Executivul refuza sa sprijine administratia in domenii precum Centura Bucurestiului si administrarea metroului, scrie News.ro.

"Vreau doar sa punctez legat de reactia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucurestiului. O Capitala bine administrata inseamna o tara bine administrata. (...) Daca solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine. (...) Sunt surprinsa ca exista o reactie ori inceata, ori de refuz, din partea reprezentantilor unor ministere, care pur si simplu pun in dificultate Primaria Capitalei", a spus Gabriela Firea.

Ea a spus ca, daca Guvernul nu intervine, se va ocupa de probleme Primaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.