Politica 3 Iunie 2017 15:14
USR comenteaza dezvaluirile prezentate de Rise Project privind discutiile din PSD de la momentul protestelor fata de OUG 13, considerand ca ele arata ca social-democratii au o "mentalitate totalitara" si actioneaza "de factura putiniana".

"USR condamna practicile de guvernare ale PSD care ameninta sa transforme Romania intr-un stat captiv. Conversatiile intre liderii PSD, dezvaluite de Rise Project, arata ca Romania este condusa de un partid cu mentalitati totalitare care actioneaza, de fapt, ca un grup infractional. Planul de a organiza contramanifestatii impotriva protestelor #rezist este de factura putiniana si nu are nicio legatura cu un stat democratic, membru al NATO si al Uniunii Europene", se arata intr-un comunicat USR.

Liderii partidului acuza ca PSD este dispus sa "arunce tara in haos si conflicte civile" pentru a scapa de inchisoare persoane condamnate pentru coruptie, insa "marele noroc" al Romaniei este ca are "cetateni mai responsabili" decat partidul aflat la guvernare, scrie News.ro.

"Ancheta publicata ieri de RiseProject nu face decat sa confirme cetatenilor romani ca toata povestea cu programul minunat cu grafice colorate, prezentat de PSD in campanie, a fost de fapt o mare scamatorie, miza reala fiind in tot acest interval mentinerea conectarii la furtul banului public si modificarea legilor din Justitie pentru protejarea sau eliberarea coruptilor", afirma Dan Barna, purtatorul de
cuvant al USR.

Formatiunea considera ca dezvaluirile Rise Project privind PSD arata ca, pe lang "sabotarea Justitiei", social-democratii au o miza si in "furtul banilor publici":

RISE Project dezvaluie o discutie de pe grupul de WhatsApp al PSD din noaptea in care a fost aprobata OUG 13, in cursul careia Liviu Dragnea cere ca presedintii de organizatii sa se pregateasca pentru ”un miting pentru apararea Romaniei”.

Citeste si:
Fermierii au ajuns la o înțelegere cu ministrul Agriculturii....
Fermierii au ajuns la o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.