Politica 2 Iunie 2017 12:10
Fostul premier Victor Ponta sustine ca are de gand sa mai faca politica inca 25 de ani si asteapta cu nerabdare momentul in care Romania va vota "PRO" si nu contra, noteaza dcnews.ro.

"Recunosc faptul ca aceasta caracterizare facuta de "insasi" Doamna Ene Dogioiu : "USR nu a fost nimic altceva decat un PPDD al intelectualilor" este categoric cea mai inspirata si mai sugestiva dintre toate cele facute de la aparitia pe scena politica a acestei miscari.

Si mai recunosc faptul ca inca mai sper sa traiesc in Romania care va vota si "PENTRU" nu doar "CONTRA" ceva. De fiecare data (si in tara noastra si in lume) voturile masive "contra" cuiva/ ceva care au ignorat lipsa de calitati, de competenta si de viziune a contracandidatului s-au terminat cu mari dezamagiri.

Ma gandesc sa mai fac politica in Romania inca 25 de ani/ asa ca am timp sa imi vad dorinta de a vota "pentru" (sau "pro" ceva) implinita'", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.