Politica 1 Iunie 2017 14:44
Clotilde Armand i-a cerut lui Nicusor Dan sa nu-si dea demisia din USR, noteaza b1.ro.

"Il cunosc pe Nicusor Dan de 20 de ani. Cand Nicusor a trecut la un alt nivel si simtea nevoia de o implicare substantiala pentru transformarea Primariei Bucuresti si a Romaniei, i-am spus ca sunt gata sa renunt la job-ul meu pentru a lua parte la proiectul lui de administrare profesionista si cinstita: Uniunii Salvati Bucurestiul si Uniunea Salvati Romania.

Am crezut in proiectul lui pentru ca este un om care nu a facut niciodata vreun compromis, a renuntat la cariera de matematician si-a dedicat ani de zile toata energia lui pentru a schimba in bine societatea romaneasca. Am crezut in acest proiect pentru ca nimeni nu era obligat sa adopte o ideologie, nimeni nu era obligat sa se pronunte pe chestiuni intime, sa voteze fiecare asa cum ii dicteaza constiinta si optiunea lui ideologica.

Stiu, se vor gasi multi care cred ca detin adevarul absolut pe subiectul acesta si pe tema ideologiei, ii poftesc sa-si creeze un partid, sa devina consilieri si parlamentari dupa care mai discutam. Buna guvernare nu mai depinde de o ideologie politica clasica. Sa privim la clasa politica din Romania: lideri politici fara nici o inzestrare care detin functii de decizie importante in stat, condamnati penali care conduc partide, un fost sef de stat care ataca neobosit justitia si plagiatori care se considera mari intelectuali, toti se declara oameni cu ideologii politice. Timp de 27 de ani au guvernat tara cu aceste false teme si va intreb: ce au servit in afara de interesele lor transpartinice?

Calitatea lui Nicusor Dan este aceea de a fi un om de neclintit. Il invit, la fel cum el a facut-o cand avea nevoie de ajutorul nostru, sa ramana langa noi, sa nu renunte, sa stea neclintit! Nicusor Dan, trebuie sa continuam impreuna!", a scris Clotilde Armand pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.