Politica 1 Iunie 2017 13:58
Fostul premier Victor Ponta este de parere ca Romania va fi nevoita sa aleaga intre o apropiere de Germania sau una de SUA, dupa ce relatiile dintre cele doua tari s-au racit. Social-democratul considera ca vizita lui Klaus Iohannis la Washington este decisiva in acest context, scrie cotidianul.ro.

"Acum divortul intre "Tata Trump" ( adica Statele Unite ale Americii) si "Mama Merkel" ( adica Germania si Uniunea Europeana) a devenit oficial!

Cu cine ramane "copilul Romania"? Vom afla in urmatoarele zile, foarte posibil dupa vizita la Washington a Dlui Iohannis. Sper din tot sufletul pentru tara noastra sa ia decizia corecta.

Update - desi e o tema dificila Dl Iohannis TREBUIE sa ceara un calendar clar pentru ridicarea vizelor - tocmai pentru ca acum avem o oportunitate excelenta : un Presedinte din Partidul Republican care are majoritate republicana si in Senat si in Camera Reprezentantilor. Din Europa am ramas noi si Polonia ( altfel buni aliati) care nu putem calatori fara vize.", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.