"Nu am fost azi (n.r.- marti) prezent la votul din Parlament privindu-l pe Eugen Bejinariu deoarece eram in Malta la o actiune parlamentara oficiala.

Pentru ca nici nu ma ascund "pe dupa gard" ca toti fricosii si nici nu imi plac ipocritii de la alte partide care spun in fata jurnalistilor ca ei sustin cererile DNA si dupa vin la noi sa ne roage sa votam contra - o sa spun clar : daca eram prezent as fi votat cu toata convingerea IMPOTRIVA cererii de urmarire penala ( adica pentru Raportul Comisiei Juridice)! (...)

De ce insista DNA cu asemenea solicitari despre care foarte usor se poate afirma ca sunt strict politice? De ce insista DNA cu masuri evident exagerate cum a fost cererea de arestare a IPS Teodosie la Constanta ( logic respinsa de judecatori)? Nu inteleg dar poate ca cineva din sprijinitori ar trebui sa le explice cat de mult rau isi fac lor insisi cu aceste solicitari. (...)

Dar cel mai ridicol si ipocrit partid ramane tot PNL - cu un mare favorit la sefie Ludovic Orban ( scos din campania pentru primarie dar si din Parlament printr-un dosar aberant) / cu Dan Motreanu scos din Secretar General tot prin denunturi / cu atatia primari si parlamentari tarati prin procese pentru "abuz in serviciu" declarat neconstitutional de catre CCR. Si in acest fel duplicitar PNL devine doar o umbra a ce a fost candva sau a ceea ce ar trebui sa fie.

Sustin si vreau ca toti coruptii din Romania sa fie anchetati si condamnati conform legilor si probelor - dar cred ca acest lucru nu se mai intampla tocmai pentru ca se prefera dosarele cu multa mediatizare si "nume" care sa atraga presa si sustinerea unor ambasade si grupuri de influenta din exterior. Asa ceea ce ar trebui sa fie justitie devine doar o batalie politica", a scris Victor Ponta pe Facebook.