Politica 31 Mai 2017 10:50
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca s-a renuntat la initiativa pentru TVA zero pentru imobiliare si publicitate, informeaza digi24.ro.
"Da, este (adevarata informatia referitoare la TVA - n.r.), pentru ca de asta am si lungit-o atat de mult, pentru ca cei din domeniul publicitatii si din zona presei au spus ca aceasta masura, chiar daca poate avea efecte bune, poate avea si efecte perverse, in sensul ca ar trebui sa astepte mult la rambursarea de TVA. Si cei din zona de constructii de locuinte la fel'', a declarat presedintele Camerei Deputatilor, citat de jurnalul.ro.

"Din moment cei ei, cei care erau beneficiarii, nu sunt de acord, ramanem doar cu zero la input-urile in agricultura pentru ca acolo situatia este inversa. Ei sunt obligati sa vanda cu TVA zero produsele, in schimb input-urile intra cu TVA si tot asa asteapta un an sau doi pana se ramburseaza TVA", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.