Politica 26 Mai 2017 09:38
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut la un post de televiziune, ca nu vede de ce nu ar fi invitata Laura Codruta Kovesi la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

"Nu vad de ce nu ar fi invitata doamna Kovesi si nici nu cred ca nu o vor invita. Ca va veni sau nu, asta e alt subiect, dar eu nu cred ca nu o vor invita. In acelasi timp, vreau sa vedem ca Parlamentul incepe sa fie, incet-incet, luat in serios. O comisie de ancheta e tratata in mod serios si vad ca si cei care sunt invitati vin la aceasta comisie de ancheta", a spus Dragnea, citat de hotnews.ro.

"Aceasta comisie este foarte importanta, nu se mai poate intoarce rezultatul alegerilor, categoric nu, nu stiu daca vor fi efecte penale in urma acestei comisii de ancheta, dar sigur vor iesi la iveala niste informatii care ne vor ajuta pe toti sa intelegem mult mai bine ce s-a intamplat atunci", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.