Politica 24 Mai 2017 16:58
Fostul presedinte Traian Basescu nu a vrut sa comenteze faptul ca fiica sa, Ioana Basescu si Elena Udrea au fost trimise in judecata in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009.

"Nu stiu. Inca nu am ce sa comentez. Au fost puse sub invinuire demult. Asta e!", a declarat Basescu, citat de romanialibera.ro.

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, implicata direct in campania unuia dintre candidatii la alegerile prezidentiale din 2009, pentru instigare la luare de mita si spalare a banilor, a fostului secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheorghe Nastasia si a fostului presedinte al Consiliului Judetean Tulcea Victor Tarhon pentru luare de mita, a Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, notar public, pentru instigare la delapidare si instigare la spalarea banilor si a lui Ioan Silviu Wagner, director general al unei societati comerciale cu capital majoritar de stat pentru delapidare.

De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Dan Andronic pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.