Politica 24 Mai 2017 12:33
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, le-a urat la multi ani colegilor de partid cu ocazia aniversarii a 142 de ani de la infiintarea formatiunii, noteaza evz.ro.

"Dragi colegi liberali,

La 142 de ani, in fiecare zi, Partidul National Liberal infirma o veche zicala romaneasca: ”Batranete – haine grele”. PNL se apropie de un secol si jumatate de viata si, cu toate astea, continua sa intinereasca.

PNL nu si-a schimbat esenta: ramane, de fapt, singura forta politica profund optimista, singurul partid care crede cu adevarat in sansele si in capacitatea romanilor de a-si construi un viitor modern, liber si democratic.

PNL a trecut prin momente si epoci de glorie si de persecutie. A trecut prin victorii superbe si infrangeri dureroase. Mai ales la greu, liberalii au avut puterea de a se ridica si de a merge mai departe.

Putem fi mandri ca suntem partidul care a desavarsit unitatea nationala a romanilor acum aproape 100 de ani, putem fi mandri ca suntem partidul care a adus in societatea romaneasca modernizarea economica, egalitatea in drepturi a tuturor cetatenilor", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.