Politica 19 Mai 2017 12:18
Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac sustine ca ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ar trebui sa demisioneze, afirmand ca "a nu fi in stare sa iei decizii imediate pentru a debloca o criza denota incompetenta si ignoranta", noteaza telegrafonline.ro.

"DEMISIA!

«Vom construi spitale noi. Romanii se vor trata in tara in conditii sigure, la fel ca in Occident. Vom mari bugetul Ministerului Sanatatii». Cu acestea si multe alte lozinci a defilat PSD in campanie. La doar jumatate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la cosul promisiunilor electorale.

Pentru PSD e mai important circul. In loc sa se ocupe de problemele reale ale cetatenilor, ei creeaza comisii care sa faca valuri pentru nimic. Romania nu avea nevoie de o comisie de ancheta pentru a-l umili din nou pe Geoana. Ce a fost in 2009 nu mai poate schimba cu nimic viata de zi cu zi a romanilor.

In schimb, ar fi fost mult mai necesara o comisie care sa ancheteze de ce ne mor copii in spitale nevaccinati. Aceasta este prioritatea Romaniei, nu circul de prost gust generat de Dragnea.

Urmaresc socat cum ministrul Sanatatii ne vorbeste despre proceduri si evaluari, in timp ce fiinte nevinovate mor din cauza coruptiei si a incompetentei din sanatate.

Ministrul Bodog trebuie sa demisioneze de urgenta. A nu fi in stare sa iei decizii imediate pentru a debloca o criza denota incompetenta si/sau ignoranta. Prin urmare, trebuie sa pleci, iar Dragnea sa-si asume acest esec cu consecinte dramatice", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.