"DEMISIA!

«Vom construi spitale noi. Romanii se vor trata in tara in conditii sigure, la fel ca in Occident. Vom mari bugetul Ministerului Sanatatii». Cu acestea si multe alte lozinci a defilat PSD in campanie. La doar jumatate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la cosul promisiunilor electorale.

Pentru PSD e mai important circul. In loc sa se ocupe de problemele reale ale cetatenilor, ei creeaza comisii care sa faca valuri pentru nimic. Romania nu avea nevoie de o comisie de ancheta pentru a-l umili din nou pe Geoana. Ce a fost in 2009 nu mai poate schimba cu nimic viata de zi cu zi a romanilor.

In schimb, ar fi fost mult mai necesara o comisie care sa ancheteze de ce ne mor copii in spitale nevaccinati. Aceasta este prioritatea Romaniei, nu circul de prost gust generat de Dragnea.

Citeste si:

Urmaresc socat cum ministrul Sanatatii ne vorbeste despre proceduri si evaluari, in timp ce fiinte nevinovate mor din cauza coruptiei si a incompetentei din sanatate.

Ministrul Bodog trebuie sa demisioneze de urgenta. A nu fi in stare sa iei decizii imediate pentru a debloca o criza denota incompetenta si/sau ignoranta. Prin urmare, trebuie sa pleci, iar Dragnea sa-si asume acest esec cu consecinte dramatice", a scris Eugen Tomac pe Facebook.