Politica 18 Mai 2017 15:08
Premierul Sorin Grindeanu sustine ca punctul de vedere in ceea ce priveste exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, l-a dat Ministerului Justitiei, aceasta fiind procedura.

"Procedural, toate punctele de vedere pe care Guvernul le trimite catre Curtea Constitutionala, pot sa spun ca semnez zeci, daca nu sute, saptamanal, de asemenea puncte de vedere. Procedural, lucrurile stau in felul acesta: Ministerul Justitiei are un departament special care se ocupa cu aceste sesizari nepersonificate si care dau, atunci cand se solicita din partea CCR, dau un punct de vedere al Ministerului Justitiei pe care il inainteaza, prin adresa catre Guvern, iar procedural, pleaca sub semnatura prim-ministrului.

Specialistii din departamentul respectiv, care nu are legatura cu persoana X, Y, au facut acest punct de vedere pe care Guvernul l-a inaintat catre Curtea Constitutionala. V-am asigurat de la inceput ca nu vreau sa interferez in ceea ce inseamna munca pe care specialistii o fac. Tot timpul s-a respectat aceasta procedura", a declarat premierul, citat de dcnews.ro.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.