Politica 18 Mai 2017 10:48
Fostul premier Victor Ponta l-a felicitat pe Sorin Grindeanu, sustinand ca seful Guvernului a "vorbit ca un prim-ministru" atunci cand a sustinut ca "se vorbeste prea repede de remanieri", scrie romanialibera.ro.

"Guvernul este cel care ia 90% din masurile care afecteaza direct viata de zi cu zi a fiecarui cetatean din Romania / Presedintele, Parlamentul, Partidele politice fac 90% politica - si prin activitatea lor pot ajuta sau sabota Guvernul (implicit viata fiecarui roman)

Guvernul «Grindeanu» este departe de a fi un guvern perfect - face destule greseli(...)! Dar sa il sabotezi zi de zi doar pentru ca nu este suficient de obedient sau pentru ca nu functioneaza pe acelasi model brevetat la Consiliul Judetean Teleorman este o greseala fatala - si impotriva PSD si impotriva intereselor Romaniei.

Acest lucru e valabil pentru Presedintele Tarii, pentru cel al PSD sau liderii parlamentari . De critica Guvernului au dreptul si obligatia sa se ocupe Opozitia politica si presa ( care oricum sunt mai cuminti ca niciodata)!

Am fost deja in 3 Guverne ( intr-o perioada cumulata de 9 ani)! Daca vrei sa ai eficienta guvernamentala acest lucru se poate obtine doar prin autoritatea acceptata si respectata a Premierului - nu vreau sa va aduc aminte si nici sa repetam experienta trista a
Guvernului «Boc» cand toti stiam ca adevaratul Prim Ministru nu era la Palatul Victoria.

Asa ca pun la dispozitia colegilor interesati un «Mic Manual de Remanieri»", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.