Politica 17 Mai 2017 17:32
In urma deciziei Comisiei Juridice in cazul lui Eugen Bejinariu, presedintele USR, Nicusor Dan, a aratat ca hotararea ilustreaza "comportamentul tipic al PSD de a-si proteja persoanele corupte", informeaza romanialibera.ro.

"Azi, la Comisia juridica, s-a petrecut un fapt regretabil, dar previzibil pentru actuala putere. A fost refuzata cererea de incepere a urmaririi penale penale pentru Eugen Bejinariu, fost ministru, actual parlamentar. Dl Bejinariu e cercetat in dosarul Microsoft, in care procurorii estimeaza o valoare a prejudiciului de cateva zeci de milioane de euro.

Pentru simplul fapt al inceperii urmaririi penale ar fi trebui sa existe acceptul Parlamentului dar Comisia juridica a respins aceasta cerere. Este comportamentul tipic PSD, sa-si protejeze politicenii corupti in fata justitiei.

Vom incerca atunci cand solictarea Parchetului va ajunge la votul final sa schimbam aceasta decizie. Vrem sa atragem inca o data atentia cetatenilor. Iata modul in care PSD ai aliatul sau ALDE guverneaza in Romania!", a sustinut Nicusor Dan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.