Politica 17 Mai 2017 10:58
Gabriela Firea a declarat ca "sub nicio forma" nu se va juca "un meci final Firea-Iohannis", in campania pentru prezidentiale, pentru ca doreste sa isi finalizeze mandatul la Primaria Capitalei, informeaza digi24.ro.

"Decizia mea acum este categoric sa-mi finalizez mandatul la Primaria Capitalei. Vreau sa subliniez ca in mod categoric si sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale, pentru simplul motiv ca vreau sa-mi duc mandatul la bun sfarsit la Primaria Generala a Capitalei", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

"Intotdeauna zvonuri pot sa fie, analize, comentarii, strategii, speculatii, dar in ceea ce ma priveste, hotararea ferma pe care am luat-o atat eu, cat si familia mea este aceea de a-mi duce la bun sfarsit acest mandat si bineinteles, daca bucurestenii vor considera ca am fost un primar general bun, sa ma investeasca cu incredere pentru urmatorul mandat", a mai spus edilul Capitalei, citata de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.