Politica 16 Mai 2017 15:59
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii au depus 150 de amendamente la Legea salarizarii, informeaza dcnews.ro.

"Sa fie foarte clar! PNL sustine adoptarea unei Legi a Salarizarii Unitare, insa cresterile salariale trebuie sa fie reale, modificarile la grile sa fie transparente si proportionale cu efortul depus de fiecare angajat! Noua lege a salarizarii trebuie orientata catre scopuri si prioritati anuntate si asumate de clasa politica de ani de zile, dar care nu s-au concretizat niciodata!

Liviu Dragnea si PSD nu au inteles nici acum ca legile importante, cum este si Legea Salarizarii, NU se fac in biroul domnului Valcov sau al doamnei Vasilescu!(...)

PNL a depus 150 de amendamente pentru a indrepta anomaliile care apar in legea PSD, insa, si daca ar fi adoptate, nu cred ca legea se va transforma dintr-o lege slaba, defectuoasa, in una buna.

Legea Salarizarii Unitare nu trebuie sa fie o noua carpeala, ci o formula sanatoasa si organica in care poate fi rezolvata o problema istorica, depasind logica lui «cine da mai mult»", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.