Politica 16 Mai 2017 10:39
Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sustinut la Antena 3, ca va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, cu privire la oportunitatea unei remanieri, informeaza hotnews.ro, care citeaza News.ro.
"Remanierea nu trebuie facuta in graba. Vom avea o discutie saptamana viitoare, domnul Tariceanu si cu domnul Grindeanu. O prima discutie in trei dupa care o sa facem o discutie in coalitie, in care sa vedem daca, in aceasta formula programul de guvernare poate fi pus in practica punct cu punct. Daca vom ajunge la aceasta concluzie, nu va fi cazul de remaniere. Daca vom ajunge la alta concluzie, ca din cauza anumitor membri ai Guvernului, se poate pune pune in pericol aplicarea unor parti din programul de guvernare, atunci se poate discuta si despre remaniere", a spus Liviu Dragnea.

"Eu nu dau avertismente ministrilor. Eu, personal, sunt foarte preocupat sa se puna in opera programul de guvernare. Tot ce s-a pus in practica pana acum a produs efecte pozitive si romanii au inceput sa simta lucrul acesta.(...) Nu e vorba daca sunt nemultumit de unul sau altul, important este ca ei sa-si faca treaba", a declarat duminica la Bistrita Nasaud presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.