Politica 15 Mai 2017 11:18
In ceea ce priveste ancheta privind alegerile din 2009, presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca este "important sa aflam cat mai multe adevaruri", informeaza jurnalul.ro.

"E important sa aflam cat mai multe adevaruri. Pe mine nu ma intereseaza foarte mult ca vine Kovesi, nu vine Kovesi sau ca vine ori nu vine Iohannis. M-ar interesa foarte mult sa intelegem ce s-a intamplat in acea seara, ce s-a discutat la acea intalnire si sa ne ducem mai mult pe calea adevarului cu privire la ceea ce s-a intamplat in acele zile si nopti, pentru ca lucruri foarte corecte nu s-au intamplat. S-a vorbit mult prea mult, au aparut foarte multe documente, foarte multe ciudatenii, lucruri care n-au fost explicate pana acum, la care nu se gasesc explicatii", a declarat social-democratul, la Romania TV, citat de digi24.ro.

"Sper sa vina cat mai multi oameni. Sunt poate oameni pe care nici eu nu ii stiu, care detin informatii ce ar putea ajuta la aflarea raspunsurilor pentru multe intrebari, unele rostite, altele nerostite si peste care s-a asternut uitarea. Poate fi o ancheta foarte interesanta", mai spus presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.