"Am vazut o serie de preocupari legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodata sau pe care nu le-am facut niciodata, dupa decizia Comitetului Executiv de miercuri in ceea ce ma priveste. Mai precis, nu am spus niciodata ca a fost o executie, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea si cu atat mai putin nu am criticat PSD.

De altfel, nici nu pot sa critic vreodata partidul, pentru ca asta ar fi o ineptie. Eu am spus ca nu ma consider vinovat si ca nu trebuia sa fiu sanctionat. Pentru mine este o sanctiune, dar faptul ca este una nedreapta nu-mi produce vreo suparare pe partid sau pe organele sale de conducere.

Ii asigur pe toti ca nici nu am sa ma schimb si nici n-am sa parasesc partidul al carui membru fondator sunt si ca, in general, sunt pregatit sa fac fata oricarei provocari din viata politica", a afirmat senatorul social-democrat, conform Ziare.com.

La randul sau, presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se asteapta la o plecare a senatorului Serban Nicolae din partid, in ciuda pozitiei pe care acesta a avut-o dupa inlocuirea de la conducerea Comisiei Juridice si a grupului parlamentar social-democrat.

"Serban Nicolae nu cred ca va parasi partidul, sper. (...) Au mai fost si altii, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt multi care critica si ataca PSD-ul, e un partid care deranjeaza.

Dar nu e o problema, mergem inainte (...) si cu aceste critici", a declarat Dragnea.