Politica 12 Mai 2017 15:16
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca Guvernul Grindeanu "se imprumuta pentru consum, pentru a plati salarii, pensii si ajutoare sociale, iar investitiile sunt zero".

"Din fondurile europene nerambursabile de circa 40 de miliarde de euro disponibile Romaniei in cadrul financiar 2014-2020, Guvernul Dragnea-Grindeanu a atras un mare ZERO BARAT.

Minciunile PSD au picioarele tot mai scurte – ne spune acest lucru chiar comisarul european pentru dezvoltare regionala, membru marcant al PSD, si anume ca esecul Guvernului se vede ca-n palma. (...)

In loc sa atraga bani GRATUITI, Guvernul PSD nu inceteaza sa se imprumute zilnic de pe pietele externe. Numai in primele 4 luni, au fost imprumutati bani cat pentru tot anul!

Din pacate, si aici cifrele ii dau de gol: se imprumuta pentru consum, pentru a plati salarii, pensii si ajutoare sociale. Investitiile sunt ZERO. Repet, ne imprumutam pentru consum! Oare cine va returna aceste datorii? Cati stiu ca pentru imprumuturile guvernamentale platim anual dobanzi de 10 miliarde de lei!

Guvernul Dragnea-Grindeanu a reusit ceea ce nu a mai reusit nici un guvern pana acum: Zero investitii de la buget, Zero investitii din fonduri europene, Zero pe linie", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.