Politica 11 Mai 2017 17:16
Presedintele interimr al PNL, Raluca Turcan, ii transmite premierului Sorin Grindeanu ca liberalii vor depune amendamente, insa vor formula si un nou proiect al legii salarizarii unitare, noteaza romanialibera.ro.

"Vad ca dl. Grindeanu are mari probleme in a intelege ce inseamna, de fapt, ipocrizia, ori a ajuns in faza ei cronica. Mai ramane sa ne spuna ca din cauza noastra, a Opozitiei, nu se poate concentra el la guvernare, intrucat nu-i este suficienta majoritatea. (...)

D-le Grindeanu, daca nu stapaniti sensul cuvintelor in limba romana, va spun eu ce-i aia ipocrizie:
1. Sa acuzi Opozitia ca vrea taieri salariale, dar de fapt tu sa fii cel care le opereaza.
2. Sa promiti majorari colosale in campanie, dar acum sa o dai la intors, amanand implementarea legii cu 3 ani, dincolo de actualul mandat.
3. Sa ceri critici constructive, dar sa le ignori sistematic, facandu-te ca ploua nu doar fata de Opozitie, dar si fata de sindicate. (...)

PNL va propune amendarea proiectului privind legea salarizarii unitare, prin modificari de fond care ar necesita, de fapt, rescrierea legii. Suntem sceptici ca PSD-ALDE vor accepta un astfel de demers sanatos pentru a avea o lege a salarizarii unitare sustenabila si predictibila, si nu doar un simulacru fata de care toata lumea are suspiciuni", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.