Politica 6 Mai 2017 10:42
Senatul a demarat o procedura de licitatie deschisa pentru lucrari de amenajare a laturii de vest a imobilului Palatul Parlamentului, aferenta corpului E3, mai exact pentru a construi parcari, cu o valoare estimata de peste 1.450.000 lei, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Potrivit anuntului postat pe SEAP, Senatul vrea sa incheie un contract de achizitii publice, al carui obiectiv este achizitionarea de lucrari de amenajare a laturii de vest a imobilului Palatul Parlamentului, aferenta corpului E3.

Valoarea estimata a contractului este 1.458.904 lei, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut, relateaza News.ro.

Principalele modalitati de finantare sunt reprezentate de fonduri bugetare, data limita de depunere a ofertelor fiind 9 mai, ora 15.00.

Conform anuntului postat pe SEAP, cuantumul garantiei de participare este de 29.000 lei, perioada de valabilitate fiind de 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelor. Garantia de participare se constituie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care nu se afla in situatii speciale privind autorizarea ori supravegherea, in conditiile legii.

Garantia de buna executie se constituie in termen de 5 zile lucratoare de la data semnarii contractului de achizitie publica si va fi in cuantum de 10% din pretul contractului, fara TVA. Aceasta se efectueaza prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.