Politica 5 Mai 2017 12:44
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca proiectul liberalilor de reducere a fiscalitatii pe piata muncii a primit avizul favorabil al Consiliului Legislativ, scrie romaniatv.net.

"Este un prim pas. Urmeaza batalie de lunga durata.

Proiectul nostru de lege este depus la Senat si vizeaza reducerea cotei de contributii la asigurarile sociale pentru angajat si angajator cu sapte puncte procentuale, reducerea cotelor de impozitare ale venitului si profitului de la 16 la 10 la suta, transferul platii asigurarilor de somaj in totalitate catre angajat si reducerea cotei de contributii pentru concedii si indemnizatii. (...)

Trebuie sa fim partidul care ii sustine si apara cu putere pe intreprinzatori, pe micii patroni, pe proprietarii de ferme mici si mijlocii, mediul de afaceri si industriile creative din Romania.

Doar o economie privata, dinamica si in expansiune, va schimba in bine Romania. Dintr-un sector privat prosper si sanatos vin banii pentru cresteri reale de salarii si pensii. Nu din pixul cu care Dragnea peticeste, ici-colo, legea salarizarii. De la Dragnea, Grindeanu si Olguta Vasilescu nu vin decat minciuni, noi poveri pentru intreprinzatori si un spor de saracie pentru cei saraci.

Ii chem pe toti colegii liberali, din Parlament si din teritoriu, sa ne luptam cu toate puterile pentru proiectul nostru de lege (de reducere a fiscalitatii pe piata muncii). Sa-l promovam si explicam peste tot. Sa-l sustinem, cu fermitate si public, in toate fazele parlamentare prin care va trece, de la comisii pana in plen.", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.