Politica 4 Mai 2017 00:28
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, ii solicita premierului Sorin Grindeanu sa "isi depuna demisia in alb, iar daca majoritatea parlamentara care il sustine va vota, in Senat, impotriva punctului sau de vedere, sa-si depuna mandatul", relateaza jurnalul.ro.

"Daca dl. Grindeanu spune ca nu sustine gratierea coruptilor, iar aceasta este pozitia asumata a Guvernului, ii cer sa-si angajeze mandatul de prim-ministru. Asadar, sa puna mana pe un pix si o hartie si sa-si prezinte demisia in alb, iar daca majoritatea parlamentara care il sustine va vota, in Senat, impotriva punctului sau de vedere, sa-si depuna mandatul!

Ori, ori! Ne-am saturat de duplicitatea aceasta continua a liderilor PSD care azi spun ca nu sustin un lucru, pentru a se dovedi maine exact contrariul. Este singura formula in care dl Grindeanu poate fi luat in serios si poate dovedi ca nu este papusa lui Liviu Dragnea.

Abordarea dnului Dragnea o stim deja: el declarativ nu sustine gratierea propriei persoane, dar ce sa vezi, e neputincios. Culmea! Gratierea e un miraj prea mare pentru colegii sai si nu-i poate stapani sa voteze impotriva angajamentelor liderului PSD. Cred ca este evidenta acum pentru toti ticalosia acestor domni, chiar si pentru cei care si-au pus ceva sperante in acest partid", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.