Politica 1 Mai 2017 11:16
Fostul premier Victor Ponta este de parere ca Guvernul, CSAT si Parlamentul ar trebui sa decida sa achizitioneze tehnica de lupta doar de productie americana, intrucat romanii sunt saraci si trebuie sa cheltuie cu o gandire pragmatica, scrie dcnews.ro.

"Trebuie luate de catre Guvern si CSAT ( si apoi votate in Parlament) alte doua decizii :
1. Pentru ca suntem saraci si trebuie sa cheltuim banii si cu o gandire pragmatica achizitionam tehnica de lupta doar de productie americana!!! Nu suntem nici bogati ca Arabia Saudita si nici nechibzuiti ca Grecia sa luam de la toti.
2. Ne tinem de cuvant si de o logica strategica si primul lucru cumparam a doua escadrila de avioane F16 ( plus, daca se poate, Rachete defensive "Patriots") ca sa contam in Secolul 21 - nu in razboaie care nu vor mai exista decat in cartile de istorie

Asta inseamna gandire strategica si decizii in interes national. Altfel vom continua sa mutam steagurile la conferintele de presa si sa scufundam nave rusesti cu vapoare cu oi!!!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.