In urma atacului fostului premier Victor Ponta lansat la adresa Ralucai Turcan, reactia presedintelui interimar al PNL nu a intarziat sa apara.

"De cand a fost prins Sebastian Ghita, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Stie ca vom afla adevarul despre sistemul paralel de putere din care a facut parte atatia ani. Si mai ales despre banii facuti de acest sistem de putere.

Colaborationistul Ponta se teme si sa nu se afle adevarul despre rolul jucat de domnia sa in alegerile din 2009. Dar cel mai important lucru e ca nici Victor Ponta nu va scapa de o comisie parlamentara de ancheta. Pentru ca trebuie sa aflam adevarul despre cum s-a ajuns la stergerea datoriilor Rompetrol. Mai stie cineva cati bani au ajuns in celebrul fond de dezvoltare cu fonduri din Kazahstan, pe care l-a anuntat Victor Ponta ca justificare pentru stergerea datoriilor?", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.